uitnodigingen

Iets organiseren en mensen uitnodigen via 'gewoon een mailtje'... vinden wij zonde! Met een bijzondere, mooie uitnodiging maak je jouw feestje, evenement of bijeenkomst direct de moeite waard. Want wie zegt nou nee op zo'n persoonlijke kaart?

 


ontwerp persoonlijke uitnodiging voor feestje

90'S PARTY

Marieke werd 40 en wilde dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze organiseerde een 90's party en vroeg ons een uitnodiging te maken die niemand kon weerstaan en die de feestgangers alvast in de stemming zou brengen.

We gingen los met 90's fonts, kleuren en printjes, een feestje!

 

ontwerp uitnodiging persoonlijke kaart


HET ROER OM

Van een ondernemer die met pensioen ging en eindelijk lekker veel tijd op zijn boot door kan brengen kregen we de vrije hand voor een feest en pakten het grootscheeps aan. Het werd een themafeest: het roer om! We maakten een prachtige uitnodiging met verschillende druktechnieken. Er zat ook een kleine pop-up in, een verwijzing naar een andere hobby van de gevierde man.

uitnodiging ontwerp met blindpreeg
uitnodiging ontwerp met blindpreeg en meer bijzonder drukwerk
ontwerp uitnodiging met pop-up bijzonder drukwerk
uitnodiging ontwerp met handgemaakte sluitstickers met stempel


MAARTEN & ESTHER

Maarten en Esther waren op zoek naar een trouwkaart zonder hartjes, ringen, champagneglaasjes, lintjes en diamantjes... maar wel een die zo mooi is dat hij opvalt.

We ontwierpen een hippe kaart met fijne lettertypes en een tekening van de trouwlustigen. We kozen voor kraftpapier en bedrukten het met enkel zwarte inkt. De namen zijn gepreegd en springen er daardoor extra uit. De randjes van de kaart zijn neon-oranje en ook de envelop is zo neon dat hij zeer doet aan je ogen. Niet te missen op de deurmat!

ontwerp trouwkaart met pregen in kraftpapier
ontwerp trouwkaart met kleur op snee, gekleurde zijkanten, bijzonder drukwerk, trouwkaart laten ontwerpen
ontwerp hippe trouwkaart met kleur op snee
uniek ontwerp en bijzonder drukwerk van trouwkaart en bedankkaart trouwerij


VERDEDIGING PROEFSCHRIFT

Na jaren hard werken was het zover: José mocht haar proefschrift verdedigen! Wij hadden de eer om haar proefschrift vorm te geven en daar hoorde natuurlijk deze mooie uitnodiging bij als boekenlegger.

 

De afbeelding die José speciaal liet maken voor de boekcover komt subtiel terug op de uitnodiging, waardoor het onmiskenbaar een setje is.