GEBOORTEKAARTJES

Iedereen laten weten dat jullie kindje geboren is; een feestelijk en heel bijzonder moment! Dat kan natuurlijk gemakkelijk en snel, met een telefoontje, een appje en een fotootje op Instagram... Maar wat is er nou leuker dan het laten maken en versturen van een écht geboortekaartje. Een tastbare aankondiging, een herinnering voor later, een kaartje waar jullie echt trots op zijn en dat helemaal bij jullie past.

 

Het ontwerp maken we speciaal voor en met jullie, je komt het dus nooit ergens anders tegen. We zoeken naar de mooiste papiersoort en soms geeft een bijzondere afwerking, zoals foliedruk of letterpress, nét dat beetje extra: daar hebben we gelukkig ook verstand van, en natuurlijk regelen wij het drukwerk.

 

Zitten jullie al vol ideeën of weet je nog helemaal niet wat er mogelijk is en wat jullie mooi vinden? Wij helpen graag!


EMILY

Voor herfstbaby Emily maakten we een natuurlijk kaartje, zonder poespas.. maar met poes. We zochten naar duurzaam papier (en vonden dit bijzondere papier, gemaakt van stro) en creëerden daar dit prachtige ontwerp bij. Emily haar naam is gepreegd, onze favoriete druktechniek!

ontwerp geboortekaartje met naam pregen in natuurlijk papier
ontwerp uniek en persoonlijk geboortekaartje
ontwerp geboortekaartje met naam pregen


PEPIJN

Voor Pepijn maakten we een letterpress kaartje. De tekst en afbeeldingen worden hierbij diep in het (katoen)papier gedrukt. De kleur groen is dezelfde kleur als de muren van zijn slaapkamertje en de silhouetten zijn herkenbaar voor alle familie en vrienden; dat zijn zijn grote broers.

ontwerp geboortekaartje met letterpress op katoenpapier
ontwerp uniek persoonlijk geboortekaartje met letterpress
ontwerp geboortekaartje met letterpress op katoenpapier
ontwerp letterpress geboortekaartje bijzonder drukwerk


ontwerp uniek en persoonlijk geboortekaartje op kraftpapier
ontwerp uniek geboortekaartje

ZENO & ZARA

Voor de kaartjes van deze broer en zus gebruikten we hetzelfde patroon

(waarin de achternamen van beide ouders verwerkt zijn).

Bij Zeno werd het patroon geprint op de achtergrond en bij Zara lieten we er een grote stempel van maken die we met gouden inkt aan de zijkanten afdrukten. Beide kaartjes zijn op kraftpapier geplakt en verstuurd in een fleurige envelop.

ontwerp geboortekaartje met stempel op kraftpapier
ontwerp geboortekaartje en handgemaakt met stempel uniek


TIM & YVAN

Een subtiele hint naar de Friese roots van Tim verstopten we in zijn geboortekaartje dat verder vol stond met uiltjes, als verwijzing naar de uilenfamilie in de grote boom in hun tuin.

Toen zijn broertje Yvan geboren werd gebruikten we details uit het kaartje van Tim en maakten we van een uil een olifant, niet omdat die bij hun in de tuin woont... maar hij komt wel terug op het kamertje van Yvan.

ontwerp uniek en persoonlijk geboortekaartje
ontwerp uniek geboortekaartje met persoonlijke details
ontwerp bijzonder geboortekaartje voor broertje
ontwerp uniek geboortekaartje voor broertje met persoonlijke details


LAURE

Voor de kleine Laure moest er een kaartje komen dat nog nooit eerder gemaakt was... en dat is best een uitdaging:-) We zochten het niet in tekeningen of teksten maar in bijzondere druktechnieken. De mooie combinatie van papier- en foliekleuren vormde de basis voor dit one of a kind kaartje dat werd gestanst en gefolied.

ontwerp uniek geboortekaartje met bijzonder drukwerk en stansen
ontwerp en bijzonder drukwerk van geboortekaartje met stansen
ontwerp geboortekaartje met goudfolie foliedruk