meer!

Soms doe je iets gewoon voor de vorm. En soms is aandacht voor de vorm precies wat er nodig is. Wij zijn een creatief buro, wij houden van mooie dingen. Mooie dingen maken vooral. En dingen mooier maken, dat ook. Van posts op social media tot bedankjes voor je gasten, van foto's voor een boek tot... je hele huis! Wat mogen we voor jou mooi(er) maken?


SOCIALMEDIA-PLAN

Ben je specialist in het maken van hele goede, belangrijke producten? Geef je duidelijk, betrouwbaar advies? Wees daar dan trots op, en deel het met de wereld via social media! Maar... hoe doe je dat net zo mooi, goed en betrouwbaar?

Voor De Jager RVS in Dokkum startten we met hun merkverhaal en eindigden we met een handig stroomschema en gemakkelijk te bewerken sjablonen voor hun posts. We begeleidden ze van A tot Z naar minder communicatiekanalen, meer volgers, een grotere betrokkenheid en herkenbaarheid op social media.

een overzichtelijk social mediaplan voor bedrijven, met content ideeen en sjablonen voor posts
we maakten handige sjablonen voor posts op social media


PROEFSCHRIFT

Heb je jarenlang onderzoek gedaan, je artikelen gepubliceerd, je samenvatting geschreven en is dan eindelijk het spannende moment daar dat jouw proefschrift gepubliceerd gaat worden? Wij vinden dat jouw harde werk een prachtige vormgeving verdient, zodat jouw boekje er echt uit springt en extra fijn leesbaar is voor iedereen die hem ontvangt.

José koos voor zo'n -tot in de puntjes verzorgde- luxe uitvoering die ze vol trots kan presenteren. We maakten er ook deze mooie uitnodiging bij voor de verdediging van haar proefschrift.


KALENDERBOEK

25 jaar lang maakte kunstenaar Joop Visser bijzondere kalenders in samenwerking met Drukkerij Douma Dokkum. Wij mochten een boek maken met het overzicht van deze 25 kunstwerkjes. We redigeerden de tekst, maakten alle foto's en ontwierpen de lay-out en het omslag.

boekontwerp voor het kalenderboek, we ontwierpen de layout, maakten het omslagontwerp, boekfotografie kunstboek, we redigeerden de teksten
ontwerp opmaak boek fotografie kunst
We redigeerden de tekst, maakten alle foto's voor het kunstboek en ontwierpen de layout en het omslag. Omslagontwerp, fotografie
voor dit boek redigeerden we alle tekst, fotografie, we ontwierpen de layout en het omslag van het kunstboek


COMMUNICATIEPLAN

Communicatie, vaak doet iemand het er 'even' bij binnen een bedrijf. Toch kan goede communicatie veel opleveren! INTER-PSY vroeg ons tijdelijk alle communicatie-activiteiten te verzorgen, ondertussen schreven we een communicatieplan voor de toekomst. Zo'n plan geeft management en (communicatie)medewerkers een goede houvast in het maken van corporate keuzes en het vestigen of verstevigen van de goede naam van het bedrijf. THEMAFEEST

organisatie themafeest boot, nautisch, maritiem met dresscode

Eindelijk met pensioen, genieten van je vrije tijd op het water; het roer gaat om.

Tijd voor een feestje!

Wij zijn van alle markten thuis en mochten de organisatie op ons nemen. We maakten er een heus themafeest van, tot in de puntjes doorgevoerd en verzorgd. Compleet met nautische props, hapjes uit de kombuis, bezoekers en bediening in maritieme streepjes en een Boatquiz met als hoofdprijs... een captain's dinner.

 

De bijzondere uitnodiging die we maakten vind je hier.

organisatie themafeest met dresscode, tot in de puntjes doorgevoerd en verzorgd