reacties

Wij zijn enorm blij met onze klanten. En zij met ons. Toch? :-)

Commentaren: 8
 • #8

  St. Dominicusschool (woensdag, 24 mei 2023 12:06)

  Voor het nieuwe rapport van onze school is door Bureau voor de vorm de vormgeving verzorgd van de (rapport)mappen, voor- en tabbladen. We zijn enorm enthousiast over het resultaat, waarin het zakelijke van een rapport wordt gecombineerd met speelse en frisse elementen waardoor de mappen écht van de kinderen zullen zijn.
  Dank voor de samenwerking met de prachtige mappen als resultaat!

 • #7

  Citlalli Café (donderdag, 28 oktober 2021 00:34)

  We are very happy about the final result!! :) you were fast and achieved to materialized what we had in Mind. Thank you!

 • #6

  Els Hoekstra (woensdag, 09 september 2020 21:42)

  Ik wilde een mooi logo en mooie visitekaartjes. Maar hoe, geen idee. Met mijn schetsje dacht ik redelijk goed te zitten, maar was vooral benieuwd wat jullie er van gingen maken. Iets heel anders, en zo veel mooier! Jullie hebben me erg verrast en ik ben nog steeds trots op mijn logo. En die spoedbestelling voor de visitekaartjes was ook gelijk opgepakt en verwerkt. Bedankt voor jullie snelle professionele handelen!

 • #5

  Nico (maandag, 07 september 2020 08:49)

  Dag dames, leuk dat ons feest ook een plekje heeft gekregen op jullie website. Bedankt voor de verrassend originele organisatie en de creatieve invulling. Het feest was een feest en de uitnodigingen waren prachtig.

 • #4

  José de Jager (woensdag, 02 september 2020 13:52)

  Zo fijn hoe er op basis van een paar woorden en een beroerde schets van mijn hand, door buro voor de vorm een logo is gecreëerd wat precies uitstraalt wat ik wilde. Ik ben blij met het resultaat maar ook het proces daar naar toe verliep erg prettig.

 • #3

  Harold Bakker (Algemeen Manager INTER-PSY) (maandag, 31 augustus 2020 16:21)

  Vanuit INTER-PSY voor meerdere opdrachten bij Buro voor de vorm terecht gekomen. O.a. een belangrijke bijdrage geleverd in de viering van ons 10 jarig jubileum als organisatie zijnde.
  Proactief, creatief en fijn in het contact/ de afstemming.
  Erg tevreden en kijk uit naar een verdere samenwerking!

 • #2

  Maarten Deddens (maandag, 31 augustus 2020 11:44)

  Ik was heel blij met het ontwerp van onze trouwkaart, dus ook het geboortekaartje van onze dochter mocht Buro voor de vorm maken. Het is een prachtig uniek kaartje geworden.

 • #1

  Elise Karssies (Handtherapie Groningen) (zaterdag, 29 augustus 2020 20:51)

  Buro Voor De Vorm is creatief, punctueel en vindingrijk.
  Wij zijn een zeer tevreden klant!